puh. 09 - 4289 0048

hairglamour@hiustenpidennykset.com

 

Hiustenpidennys lyhyisiin hiuksiin

hiustenpidennys lyhyisiin hiuksiin

Lyhythiuksisten naisten haaveena on usein pitkät, tuuheat hiukset mutta kasvattaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Pitkien kutrien saaminen nopeastikin on mahdollista hiustenpidennysten avulla.

Yleisin kysymys lyhythiuksisen asiakkaan kohdalla kuuluu kuinka pitkät omien hiusten tulisi olla, jotta hiustenpidennyksen voi ottaa? Suurin osa pidennyksiä tekevistä kampaamoista vaatii kauttaaltaan vähintään noin 10cm pituuden omiin hiuksiin. Tätä pidetään yleisesti nyrkkisääntönä, mutta osaava, paljon lyhyisiin hiuksiin pidennyksiä tehnyt ammattilainen voi loihtia tästä hieman lyhyempiinkin hiuksiin hyvän lopputuloksen.

Lyhyet hiukset vaativat aina enemmän pidennyshiusta kuin pidemmät ja jos omat hiukset ovat runsaat, niin tämä vielä lisää määrän tarvetta. Lyhyisiin hiuksiin tulee kiinittää ylimmät osiot korkeammalle ja myös lähemmäksi hiusrajoja kuin pidempiin hiuksiin, jotta pidennykset sulautuvat saumattomasti omiin hiuksiin. Hiusmateriaalia sekä työtunteja kuluu enemmän hyvän ja luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Näin ollen lyhyisiin hiuksiin tehty hiuspidennys tulee aina väistämättä kalliimmaksi kuin pidempiin hiuksiin tehty.

Jos omien hiusten malli on lähtökohtaisesti hyvin tasapitkä, esim. lyhyt polkkatukka, niin omia hiuksia joudutaan yleensä hieman alalatvasta kerrostamaan jottei lopputulokseen jäisi näkyvää kynnystä. Hiusten kasvaessa latvaa on kuitenkin hyvä vähän tasoittaa säännöllisin väliajoin, joten tämä ei pitkällä aikavälillä vaikuta omiin hiuksiin ohentavasti niiden kasvaessa.

Tärkein asia muistaa hiustenpidennystä harkitsevalle, oli oma lähtökohta sitten lyhyt tai hieman pidempi, on valita huolella menetelmä ja varmistua tekijän ammattitaidosta ja kokemuksesta. Kokemattomissa käsissä ja huonoilla menetelmillä omat hiukset kärsivät eivätkä tällöin lyhyet hiukset pääse kasvamaan pitkiksi kun huonosti tehty pidennys katkoo hiuksen ennen kuin se ehtii kasvaa pitkäksi. Pidennys ei saa huonontaa omia hiuksia vaan antaa niiden kasvaa ja voida hyvin lisäkehiusten lomassa. Jos näin ei ole, niin hiustenpidennyksen tekijä ei ole osannut hommaansa.

Hiustenpidennys lyhyisiin hiuksiin
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*