puh. 09 - 4289 0048

hairglamour@hiustenpidennykset.com

 

Viisi syytä käyttää hiustenpidennystä

Oletko harkinnut hiustenpidennyksiä, mutta et tiedä onko lopputulos vaivan ja hinnan väärti? Tässä artikkelissa on muutamia pointteja josta käsittelemme aihetta hyötyjen (ja vähän haittojenkin) näkökulmasta.

1. Lisäpituus

Puhutaanpa alkuun tärkeimmästä, eli lisäpituudesta! Olet varmaan joskus miettinyt miksi hiuksesi eivät kasva tietystä pituudesta enempää vaikka kuinka odottaisit hiusten kasvua ja hoitaisit hiuksia hellästi. Jokaisella meillä on tietty synnynnäinen hiusten kasvunopeus ja hiuksen “elämän sykli”, jälkimmäisen tarkoittaessa aikaa jonka hius pysyy tupessaan jonka jälkeen irtoaa ja alkaa kasvaa alusta uudelleen. Näistä seikoista muodostuu jokaisen henkilökohtainen hiuksen maksimipituus, johon ei voi vaikuttaa. Vaan hiustenpidennyksellä voi!
Myös yksi syy mistä meidänkin liikkeeseen päädytään usein on katumus, kun oma pitkä tukka on tullut leikattua lyhyeksi mutta pätkätukkaisena olo ei tunnukaan itseltä. Silloin hiustenpidennys on omiaan korjaamaan tilanne.

2. Paksuus ja volyymi

Jos haet uutta “vau-faktoria” tukkaasi, on hiustenpidennykset kuin tehty sinulle. Vaikka hiuksesi olisivat jo pitkät niin lisätuuheus jota puntti tai pari pidennysosioita tekee on todella huomattava! Tässä yhteydessä ei pitäisikään puhua hiustenpidennyksistä vaan -paksunnuksesta.
Monella naisella hiukset ohentuvat iän myötä tai tiettyjen sairauksien seurauksena, jolloin hiusten paksunnus pidennysosioiden avulla palauttaa nuoruuden upean paksun hiusmassan takaisin. Ja naisina ymmärrämme kaikki miten hyvää se tekee itsetunnolle!

3. Väri

Oletko ajatellut kokeilla erilaista väriä hiuksiisi, mutta sinua jännittää sopiiko kyseinen väri sinulle ollenkaan? Hiustenpidennysosiolla voit hyvin kokeilla uutta väriä ilman pelkoja. Hiuksen värin saa palautettua helposti poistamalla lisäkkeet ja/tai kokeilemalla toisen värisiä lisäkkeitä. Viimeisimmät väritrendit ovat aina helposti saatavilla lisäkkeiden avulla kun pidennyksen huollon yhteydessä lisätään sinulle haluamaasi uutta väriä.

4. Tyylien muutokset

Fakta on että tuuheat hiukset näyttävät paremmilta ja kiinnostavimmilta riippumatta mitä hiustyyliä edustetaan. Jokainen niin juhla-/hääkampaus kuin arkiset ponnarit, ranskikset ja muut letit näyttävät paremmilta kun hiuksissa on tuuheutta ja pituutta. Tarvittavan efektin luomiseksi ei välttämättä edes tarvita valtavaa määrää lisäkehiusta, monissa tapauksissa 25-50 pidennysosiotakin riittää ja ero on valtava!
Monelle pidennys on myös tapa nauttia ja juhlistaa tiettyä päivää entisestään ja saadaan tunnelmaan lisää spesiaalin hetken tuntua. Tällaisia ovat useimmiten häät (omat tai ystävien), matkat, juhlat tai vaikka SE tärkeä edustustehtävän työhaastattelu!

5. Ei riskejä

Hiustenpidennysten riskittömyyttä voi korostaa vain oikean ammattilaisen tekemän pidennyksen ollessa kyseessä. Kun hiustenpidennysten kysyntä on kasvanut on myös tarjoajiksi ajautunut monia “helpon rahan” metsästäjiä, joilla ei ole juuri mitään todellista ammattitaitoa asiaan ja joiden hiusmateriaali on yleensä huonoa. Ostettu pidennysdiplomi tai kampaajan tutkinto eivät kerro vielä mitään laittajan tieto-/taitotasosta hiustenpidennysten suhteen.
Kun tekijän ammattitaito ja näytöt ovat kunnossa, voit nauttia pidennyksistä niin kauan kuin itse haluat ilman pelkoa ongelmista kuten hiusten katkeilu ja oheneminen. Myös materiaalin laatu ja oikea hiustenpidennysten hoito ovat avainasemassa kun hankitusta pidennyksestä halutaan nauttia mahdollisimman kauan ja pienillä kustannuksilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*