puh. 09 - 4289 0048

hairglamour@hiustenpidennykset.com

 

HOITO-OHJEET

Pidä huolta hiuksistasi

Kun hoidat huolellisesti pidennyksiäsi, maksimoit lisäkkeiden käyttöiän ja huolehdit samalla omista hiuksistasi. Vastineeksi saat kauniit ja elinvoimaiset hiukset tyvestä latvaan.

Pidennysten hoito on helppoa. Hiuksia kannattaa kuitenkin hoitaa tunnollisesti ja noudattaa antamiamme hoito-ohjeita, jotta pidennykset pysyvät mahdollisimman pitkään kauniina ja luonnollisina.

Pese hellästi ja harkiten

Pese hiukset kuivia hiuksia hoitavalla kosteuttavalla sampoolla. Älä pese liian usein – tiuha peseminen kuivattaa sekä pidennyksiä että omia hiuksiasi. Kaksi kertaa viikossa riittää mainiosti. Suihkuta kuitenkin päivittäin hiuksiin jätettävää kosteuttavaa hoitoainetta.

Laimenna sampoo vedellä, vaahdota sitä varovasti hiuspohjaan ja puristele alas kohti latvoja. Älä koskaan hiero hiuksia voimakkaasti, muista hellävarainen ote. Huuhtele lopuksi hiukset huolellisesti haalealla vedellä. Käytä pesun jälkeen laadukasta kosteuttavaa poishuuhdeltavaa hoitoainetta.

Puristele vesi hiuksista pesun jälkeen hellävaraisesti ja kiedo pyyhe hiusten ympärille. Ethän hiero hiuksia pyyhkeeseen, voit saada hiuksesi takkuun. Käytä hiustenkuivaaja vasta kun hiuksesi ovat puolikuivat.

Harjaa ja muotoile vasta kuivana

Harjaa hiuksesi aamuin, illoin ja aina ennen pesua. Käytä varta vasten pidennyksille tarkoitettua harjaa. Harjaa ensin latvoista ja etene varovasti kohti hiustyveä. Tue hiuksiasi toisella kädellä tyvestä, jotta et aiheuta turhaa rasitusta hiusjuureen ja kiinnityskohtiin. Älä koskaan harjaa hiuksia märkinä, sillä tämä venyttää hiusta ja saa ne katkeilemaan. Harjaa ja muotoile vasta kun hiukset ovat kuivat.

Upeat hulmuavat hiukset

Tiesitkö, että voit muotoilla pidennystä aivan kuten omia hiuksiasi. Voit käyttää kiharrinta, suoristusrautaa tai lämpörullia mieltymystesi mukaan. Ennen kuin muotoilet, levitäthän hiuksiisi lämpösuoja-ainetta. Lämmön vaikutuksesta aktivoituva aine kosteuttaa ja suojaa hiuksiasi kuumuudelta. Emme suosittele voimakkaita alkoholipitoisia tuotteita. Ne kuivattavat turhaan hiuksiasi.

Kiinnitä hiukset yöksi

Älä koskaan mene nukkumaan kun hiuksesi ovat vielä märät. Letitä tai sido hiuksesi illalla päälaelle. Näin hiukset pysyvät yön ajan sileinä eivätkä pääse takkuuntumaan. Sido hiuksesi kiinni myös harrastaessasi liikuntaa. Saunassa hiukset tulee suojata saunamyssyllä tai pyyhkeellä.

Haluatko värjätä tai vaalentaa?

Valitsemme lisäkkeiden värin oman hiusvärisi mukaan, joten pidennyshiusta ei tarvitse värjätä. Voit toki halutessasi värjätä myös hyvälaatuista pidennyshiustamme. Suosittelemme kuitenkin välttämään värjäämistä, koska värjäykset ja muut voimakkaat käsittelyt saattavat lyhentää lisäkkeiden käyttöikää.

Lue kirjoitus hoito-ohjeista myös blogistamme.

Hiustenpidennykset HOITO-OHJEET

ILMAINEN KONSULTAATIO

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon. Kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan sinulle toiveidesi mukainen hiustenpidennys.

Ristikkokatu 3

00580 Helsinki

Puh: 09 - 4289 0048

E-mail: hairglamour@hiustenpidennykset.com