puh. 09 - 4289 0048

hairglamour@hiustenpidennykset.com

 

PIDENNYKSET - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miksi pidennykset ja tuuhennukset?

Pidennyksillämme voit vaikuttaa olennaisesti hiustesi ulkonäköön. Kauniit paksut hiukset vaikuttavat koko olemukseesi ja parantavat sekä itsevarmuutta että yleistä elämänlaatua. Edistykselliset tekniikkamme varmistavat, että omat hiuksesi pysyvät aina hyväkuntoisina.

Mitä pidennyksillä voidaan tehdä?

Pidennyksillä voit lisätä hiusten pituutta ilman, että joudut odottamaan hiusten luonnollista kasvua. Saat välittömästi pitkät kauniit hiukset. Olemme pelastaneet tilanteen lukuisilta asiakkailtamme epäonnistuneen hiustenleikkuun jäljiltä. Vaikka hiuksesi olisivat jo pitkät, lisäkkeillä voidaan luoda hiuksiisi lisää paksuutta. Paksuutta voidaan lisätä vain vähän tai tehdä hiuksista todella tuuheat. Voit myös lisätä väriä tai raitoja ilman hiusta rasittavia kemikaaleja. Yhdistele luovasti värejä mielesi mukaan. Katsotaan yhdessä, millainen pidennys ja väriyhdistelmä sopii juuri sinulle.

Sopivatko pidennykset minulle?

Ainoa edellytys hiustenpidennysten laittamiselle on vähintään 10 cm pitkät omat hiukset. Silloin lopputuloksesta tulee mahdollisimman kestävä ja luonnollinen. Muita rajoituksia ei ole.

Miten toimin halutessani pidennyksen?

Tulet ihastumaan uusiin näyttäviin hiuksiisi. Ensin tulee varata aika konsultaatioon (maksuton). Kartoitamme hiustesi värisävyn, laadun ja hiuksillesi parhaiten soveltuvan hiustenpidennyksen. Määrittelemme samalla myös osioiden tai pidennysnauhan määrän ja pituuden.

Paljonko pidennykset maksavat?

Pidennysten hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Hinta koostuu pidennyshiuksista ja niiden ammattitaitoisesta kiinnittämisestä. Pidennyksen hintaan vaikuttaa hiusosioiden tai -nauhan määrä ja pituus. Laadukas koko pään pidennys materiaaleineen maksaa yleensä 350–900 euroa työn ominaisuuksista riippuen. On hyvä pitää mielessä, että halvalla ei saa hyvää. Se pätee myös hiustenpidennyksiin. Markkinoilla on tarjolla monenlaisia pidennyshiuksia ja pidennysten tekijöitä. Kaikki menetelmät eivät ole omalle hiukselle erityisen hellävaraisia tai johda luonnolliseen lopputulokseen.

Jos päätät konsultaatiossa varata ajan pidennykseen, veloitamme varausmaksuna kolmasosan palvelun hinnasta.

Millaista hiusta käytätte pidennyksissänne?

Meille on tärkeää, että hiuksesi näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta. Käytämme pidennyksiin ainoastaan aitoa ja laadukasta, maltillisesti käsiteltyä hiusta. Hius on luonnollisen pehmeää, toisin kuin halvemmat aidot hiukset, joissa on olkimainen tuntuma. Käyttämämme hius on aavistuksen kalliimpaa kuin heikompilaatuiset hiukset, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain huippulaadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja.

Hair Gl’Amourin ProLock-menetelmällä samoja pidennyksiä voidaan käyttää useita kertoja. Säästät reilun summan, kun hiusmateriaalia ei tarvitse uusia jokaisella huoltokerralla. Kun hoidat hyvin pidennyksiäsi, ne pysyvät jopa 9–18 kuukautta upeina ja hyväkuntoisina.

Miten pitkään voin käyttää pidennyksiä?

Kun huollatat säännöllisesti pidennyksiäsi ja hoidat niitä hyvin, voit pitää pidennyksiä niin pitkään kuin haluat.
Hiustesi kasvunopeus ja hiustenhoitorutiinisi vaikuttavat pidennysten kestävyyteen. Suosittelemme pitämään pidennyksiä yhtäjaksoisesti enimmillään 2–3 kuukautta. Siinä ajassa hiukset kasvavat 3–4 cm, ja viimeistään silloin pidennykset vaativat huoltoa. Muuten kiinnityskohdat laskeutuvat liian alas ja rasittavat hiusjuuria.

Omia hiuksiasi irtoaa päivittäin täysin luonnollisista syistä. Se voi aiheuttaa rastaantumista, jos jätät pidennysten huoltovälin liian pitkäksi. Kun huollat lisäkkeet säännöllisesti, pidät hiuksesi aina kauniina ja hyvinvoivina.

Vaurioittavatko pidennykset omia hiuksiani?

Me kunnioitamme hiuksiasi ja haluamme pitää niistä hyvää huolta. Markkinoilla on monenlaisia hiustenpidennysmenetelmiä. Hair Gl’Amourin hiustenpidennystekniikat eivät vauriota omia hiuksiasi, kun hoidat pidennyksiäsi oikein ohjeidemme mukaan ja huollatat niitä säännöllisesti.

Kiinnitys, huolto ja poisto – teemme jokaisen vaiheen hellävaraisesti ja turvallisesti. Emme rasita hiuksiasi liuottimilla, korkeassa lämpötilassa sulatettavilla liimoilla tai vastaavilla voimakkailla aineilla.

Voinko harjata, pestä tai kihartaa hiuksiani tai käyttää hiustenkuivaajaa?

Voit käsitellä pidennyksiäsi kuten omia hiuksiasi. Muista kuitenkin hellävarainen ote ja ohjeidemme mukaiset hyvät hoitorutiinit. Kun pidät ohjeet mielessä, voit unohtaa että hiuksissasi on pidennykset. Pian ne tuntuvat kuin omilta hiuksiltasi.

Voiko pidennyshiusta värjätä?

Valitsemme lisäkkeiden värin oman hiusvärisi mukaan, joten pidennyshiusta ei tarvitse värjätä. Pidennyshiuksesta on myös saatavilla kiharalaatuja. Jos haluat värjätä hiuksesi, se tehdään ennen pidennysten kiinnitystä.
Voit toki halutessasi värjätä myös pidennyshiusta. Suosittelemme kuitenkin välttämään värjäämistä, koska värjäykset ja muut voimakkaat käsittelyt saattavat lyhentää lisäkkeiden käyttöikää. Vaalennusta emme suosittele.

Miten pidennykset poistetaan?

Ainutlaatuisen menetelmämme ydinajatus on olla omille hiuksillesi mahdollisimman hellävarainen. Kun Hair Gl’Amourin ammattilainen poistaa pidennykset oikein, omat hiuksesi eivät vahingoitu tai katkeile.

ILMAINEN KONSULTAATIO

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon. Kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan sinulle toiveidesi mukainen hiustenpidennys.

Ristikkokatu 3

00580 Helsinki

Puh: 09 - 4289 0048

E-mail: hairglamour@hiustenpidennykset.com