puh. 09 - 4289 0048

hairglamour@hiustenpidennykset.com

 

TEKNIIIKAT

Hair Gl’Amourin ainutlaatuisilla hiustenpidennysmenetelmillä saat nopeasti ja hellävaraisesti unelmiesi pitkät ja tuuheat hiukset. Luonnollisen kauniit pidennykset kestävät sekä aikaa että katseita.

Arvostamme hiuksille turvallisia ja kestäviä pidennysmenetelmiä. Siksi olemme valinneet käyttöömme alan edistyksellisimmät ja parhaiksi todetut tekniikat. Vuosien kokemus ja monipuolinen hiusalan tuntemus takaavat luonnollisen lopputuloksen.

Käytämme hellävaraista ProLock-kiinnitysmenetelmää, joka ei vahingoita lainkaan omaa hiustasi. ProLock-menetelmällä hiuksista saadaan pidemmät ja/tai tuuheammat kiinnittämällä omiin hiuksiisi yksittäisiä hiusosioita tai hiusnauhaa. Pidennyksen pituus, tuuheus ja väri on valittavissa tarpeidesi mukaan.

Luonnollinen hiustenpidennystekniikka

Hiustenpidennystekniikoiden asiantuntijana siirryimme jo vuosia sitten hellävaraiseen ProLock-menetelmään. Toimme kansainvälisten hiusalan ammattilaisten käyttämän ProLock- menetelmän Suomeen jo vuonna 2007.

Oletko vertaillut erilaisia hiustenpidennystekniikoita? Menetelmissä on suuria eroja. Liimaukseen perustuvat menetelmät ja väärin kiinnitetyt hiustenpidennykset johtavat herkästi noidankehään, jossa omat hiukset katkeilevat ja saattavat olla pian niin huonokuntoiset että hiukset on leikattava lyhyeksi. Myös letitys-ompelutekniikassa on sama ongelma, sillä menetelmä muodostaa hiusten juuriin kovaa vetoa. On kuitenkin huomioitava että kaikki menetelmät väärin kiinnitettyinä aiheuttavat ongelmia.

Kehitetty erityisesti hennoille hiuksille

Oikein kiinnitettynä ProLock-tekniikka on markkinoiden turvallisin hiustenpidennysmenetelmä. Lisää toiveidesi mukaan pituutta, tuuheutta tai vaikka näyttäviä raitoja. Säästät näin hiuksiasi voimakkaiden väriaineiden rasituksilta.

ProLock-tekniikassa hiuksiin ei sulateta lainkaan aineita, jotka usein kuluttavat ja katkovat hiuksia. Ammattitaitoisesti tehtynä menetelmä ei vahingoita hiuksia kiinnitettäessä tai poistettaessa eikä aiheuta hiuksiin ikävää vetoa tai jännitystä.

Hennoille hiuksille kehitetty ProLock soveltuu erinomaisesti jatkuvaan käyttöön. Suosittelemme käyttämään pidennystä yhtäjaksoisesti enimmillään 2–3 kuukautta. Sen jälkeen hiukset vaativat huoltokäsittelyn eli kiinnityskohtien noston. Kun huollatat hiuksiasi säännöllisesti, pidennykset pysyvät kauniina ja luonnollisina, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Omat hiuksesi pysyvät hyväkuntoisina

Menetelmillämme voit hyvin pitää taukoja pidennyksistä, ja voit tulla taas laitattamaan lisäkkeet kun sinulle sopii. Tiesitkö, että huolellisesti hoidetut Hair Gl'Amourin lisäkehiukset voidaan yleensä käyttää uudelleen jopa 3–6 kertaa. Omat hiuksesi pysyvät aina kauniina ja siisteinä – myös silloin, kun pidät taukoa pidennyksistä.

Kiinnostuitko? Varaa oma aikasi ilmaiseen konsultaatioon: Yhteystiedot

Kysymyksiä? Katso FAQ-osiomme

Hiustenpidennykset Helsinki

ILMAINEN KONSULTAATIO

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon. Kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan sinulle toiveidesi mukainen hiustenpidennys.

Ristikkokatu 3

00580 Helsinki

Puh: 09 - 4289 0048

E-mail: hairglamour@hiustenpidennykset.com